Pakket verzenden met koerier in Enschede

pakket verzenden enschedeOke, ik moet even mijn frustratie kwijt en het schrijven van een blog gaat daar zeker bij helpen! Toch?

Ik was dus van de week op de universiteit en er moesten een aantal zaken geregeld worden. Binnenkort ga ik namelijk afstuderen op school en ben dus bezig met mijn scriptie. Leuk hoor.. not! Anyway, ik moest dus iets inleveren op school maar was veel te laat. Omdat ik echt totaal geen zin had om weer naar school terug te gaan (en echt geen optie was) kwam mijn pa met het idee om het per koerier te verzenden.

Mijn vader heeft een autobedrijf in Enschede en maakt regelmatig gebruik van koeriersdiensten. Ik was er zelf natuurlijk niet op gekomen. De kosten zijn natuurlijk wel wat hoger dan bij een reguliere pakketpost, dat is duidelijk, maar mijn pa kon het op de zaak doen dus dat scheelde flink. Ik vroeg mij altijd af hoe dit nu precies werkt zo’n koeriersdienst. Maar ze richten zich in principe op de spoedzendingen waar dus haast bij is. Ze komen het pakket ophalen en leveren op de locatie af. Een koerier in Enschede is een zeer handige manier om dingen te verzenden als je haast hebt! Aanrader kerel.

Tagged with: