Wat zijn slimme verkooptips van Amstelveense makelaars?

Makelaars van een Amstelveense makelaardij zijn ervan overtuigd dat naast de juiste verkoopprijs, het ook heel belangrijk is dat je het huis optimaal presenteert. Dit kan je doen door middel van enkele professionele verkooptips van Makelaars Amstelveen ten aanzien van een optimale presentatie van jouw Amstelveense woning.

Amstelveens huis

Verkopers beginnen heel simpel met het opruimen van het betreffende Amstelveense huis, we sorteren alles, glazen bij glazen, tijdschriften bij tijdschriften neerleggen, en ga zo maar door. Oude drankflessen kun je meteen weggooien, want ook daaraan heeft een makelaar helemaal niks. Bovendien heb je voor de makelaardij veel ruimte voor op de foto gemaakt.

Amstelveense makelaars

De meeste Amstelveense makelaars zien dat er veel troep in de garage en berging ligt. Ruim die lekker op of gooi alles in een Amstelveense container voor de troep die je niet meer gebruikt. Een huis in Amstelveen met een lege berging of garage geeft potentiële kopers direct het gevoel dat er ruimte is voor zijn eigen spullen. Zorg er voor dat voor de bezichtiging het aanrechtblad helemaal leeg is. Hierdoor lijkt een Amstelveense keuken stukken ruimer.

Hoe maak je goede woningpresentaties?

Ondanks dat je het zelf rose of geel super mooi vindt, is het verstandig om geen schreeuwende kleuren in jouw huis op de muur te hebben. Veel mensen geven de voorkeur aan neutraal wit op de muur met lichte zachte tinten, dat vinden ze het mooist en dat werkt ook goed als je een Amstelveens huis wilt verkopen. Lichte kleuren op de muur geven het Amstelveense huis een lichte uitstraling waardoor het ruimer lijkt. Verf daarom vooraf felle of donker gekleurde muren altijd wit.

Amstelveense makelaars houden van strakke tuinen

Wil je jouw potentiele klant in zijn gedachten al laten wonen in Amstelveen? Knip meteen je heg, want dat geeft een nette indruk en het laat meer licht en zon toe in jouw tuin en huis.Let trouwens goed op privacy. Want wanneer een heg het zicht van de buurt richting jouw tuin blokkeert, knip je beter de heg dan niet te laag af. Ook als een mooie heg, plant of boom een lelijk uitzicht vanuit je Amstelveense tuin blokkeert, kun je hem beter behouden.